Wie zijn wij?

Familie Knots(gek), Breet-genietend, actief in gezelligheid, maar soms ook gewoon doodnormaal.

Wij zijn Maurice (39), Astrid (40), Yasmine (12), Fabiënne (9) en hond Jolie (1).

Voorheen woonachtig in het ruime en groene Swifterbant. Wie kent het niet…? Nee? Flevoland en net als Biddinghuizen (Walibi en Lowlands) onderdeel van de gemeente Dronten.

Ruim 2 jaar dromen wij gericht over een gastenverblijf in Frankrijk. Altijd al heeft dit land ons getrokken. Het gevoel van thuiskomen en vooral het thuis voelen. Niet dat wij dat in de polder niet hebben, maar Frankrijk is toch wel onze woonplek 2.0.

Na een aantal teleurstellingen van panden die onder onze neus door verkocht werden, er zeker niet zo uit zagen als op de foto of juist mooier dan op de foto, maar het wow-gevoel missende, denken wij nu een droomplek in de Lot te hebben gevonden.

De Lot voelt nu als het “Zuid-Frankrijk” waar mensen herinneringen aan hebben, geel-oranje stenen, puntdaken, rotsen, groen, rivieren en beekjes, rust en actief te gelijk. Volop mogelijkheden.

Vanaf 2022 hopen wij hier een camping te kunnen overnemen en via deze website willen wij jullie alvast meenemen met dit avontuur. Hoe is de aanloop naar de overname, wat gebeurt er allemaal met ons en waar lopen wij tegenaan? Onze eigen “ik vertrek” in een website gegoten.

Vanaf Juli gaan wij eerst op pad met onze camper. Kijken bij de camping en zelf eerst nog eens goed op vakantie en een geplande tocht langs de kustlijnen van Spanje & Portugal. Volledig vrij en gaan & staan waar je zelf wil. Met onze zelfvoorzienende camper hopen wij weer mooie, nieuwe herinneringen te maken.

 

Maurice:

Tot voor kort CNC-frezer, maar zich nu richtend op de aankomende camping. “wat zijn ogen zien, maken zijn handen”. Altijd in voor een praatje, eerlijk en levensgenieter pur sang. Houdt van klussen, tennis, snookeren, motor rijden en een lekker speciaal biertje drinkend. (deze laatste 2 overigens niet tegelijk 😉).

Astrid:

Enthousiast, goedlachs, rasechte optimist (alles komt goed!) en de talenknobbel van de 4. Bij deze dus ook aankomend telefoniste van de camping. Praktisch aangelegd, houdt van plannen en organiseren. Slaat ook graag een balletje op de tennisbaan, maar houdt ook van de ouderwetse bordspellen (wel fanatiek en er is kans op valsspelen, alles voor de winst 😉).

 

Yasmine:

Ons intelligente buitenkind, aapje (als je haar kwijt bent altijd eerst naar boven kijken) en dierenvriend. Van groot tot klein; pissebed tot ezel. Alles komt uit haar jas- of broekzak vandaan.

Houdt van survival, lezen, Minecraft, puzzelen en knutselen. Onze bio-exact. Zal je altijd helpen, al slaat de puber in haar soms toe en zal je eerst een zucht horen.

 

Fabiënne:   

Ons slimme showkind, dramaqueen, turnster en vlogster. Als die niet later ergens in de belangstelling eindigt, dan weten wij het niet. Gek op het maken van TikTok filmpjes, staat vaak in gekke posities en kan soms geluid maken voor 10. Deze kleine rode draak zal je in de gaten moeten houden.

 

Jolie:

Bijna 40 kilo trouw, enorm harig en af en toe een beetje lomp. Lijkt heel wat, maar is soms best een angsthaas. Kijkt letterlijk en figuurlijk vaak liever eerst de kat uit de boom en jaagt graag op vogeltjes. Niet dat ze er ooit 1 zal vangen, maar blijven proberen. Gek op stokken en vooral veel eten.

Last, but not least: Camper Kak à Tout

Ons vervoersmiddel deze zomer, maar tegelijk onze verblijfplaats. Met deze stoere camper hopen wij heel wat veilige kilometers te kunnen maken. Net als wij wellicht af en toe iets te zwaar, maar oh zo prettig te verblijven.